Громада Тернополя закликала представників виконавчої влади краю виходити з ПР та писати заяви на звільнення

Ці звернення від тернополян та жителів області вже особисто почули у своїх кабінетах керівники Тернопільських обласних управлінь охорони здоровя та освіти.

IMG_4226За словами представника Тернопільського міського штабу національного спротиву, заступника голови Тернопільської міської організації ВО «Батьківщина» Віктора Мартинюка, від учора жителі міста розпочали відвідувати керівників виконавчої гілки влади області.

«Люди мирно йдуть до кабінетів державних службовців з колядою та молитвою. Жодних норм законів ми не порушуємо, адже тільки просимо та закликаємо чиновників публічно очиститися – вийти з лав партії влади та написати заяву на звільнення. Ми – громада Тернопільщини, відверто засуджуємо дії президента, його представників та бандитського угрупування під абревіатурою ПР, тому просимо наших представників виконавчої влади позбутися цієї ганьби», – прокоментував Віктор Мартинюк.

IMG_4249Зайшовши до кабінетів згаданих чиновників, колядники одразу ж відставляли в сторону портрет Януковича, вже потім переходили до розмов.

Під час неохочого спілкування з громадою, можновладці навідріз відмовлялися писати заяви на звільнення та менш категоричними були щодо виходу з партії влади.

IMG_4250Для прикладу, керівник обласного управління освіти, який у минулому був членом партії «Наша Україна», а зараз представляє ПР, в дискусії вигукнув, що вийде з лав партії, коли прийде час.

Як зауважили тернополяни, коли вони молилися та щиро просили чиновників зважитися на рішучий крок – позбутися ганебної причетності до беззаконня та репресій, що чинить влада у державі, тернопільські можновладці опускали голови. Зважаючи на це, можна припустити, що державні службовці знаходяться під тиском вищого партійного керівництва.

IMG_4233Тернополяни пожаліли своїх краян та дали їм день-два на роздуми.

Тим часом, пообіцяли навідатися до всіх інших керівників управлінь Тернопільської ОДА.