Дорогі краяни!

Прийміть щирі вітання з нагоди найсвітліших Новорічних та Різдвяних свят.
2013 рік став черговим роком випробувань на стійкість, терпеливість, єдність та патріотизм українського народу.
Не дивлячись на рішення Європейського суду, позицію світової спільноти, правлячий режим продовжив нищення у в’язниці лідера української опозиції Юлію Тимошенко. Не менш болючими стали політичних репресій проти учасників мирних акцій протесту та цілеспрямоване економічне, соціальне та культурне нищення Нас – як цілісної європейської нації.
Кров, якою заплямував свої руки владний режим, стала останньою краплею терпіння українців. Майдан скріпив патріотизм, єдність та віру українського народу. У боротьбі, переслідуваннях, випробуваннях та труднощах, Ми загартувалися та побачила справжнє обличчя нашого ворога. Ця істина не зламала Нас, зате посіяла плідні зерна страху у душі тих, хто проти України як єдиної, вільної та європейської держави.
Майдан став душею України, символом нашої боротьби та самоствердження як нації. Вірю в силу нашої єдності та перемогу України!
Щиро зичу усім міцного здоров’я та європейського благополуччя у 2014 році.
Нехай різдвяна коляда та сімейний затишок наповнять кожну українську оселю, а новонароджений Ісусик поселить тепло, віру і єдність в серця українців та душу України, якою став Майдан.

Христос Роджається!
Славімо Його!

З повагою,
Народний депутат України,