Народний депутат допомагає жителям Козівщини

У Козівському районному центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбувся вже традиційний фестиваль творчості дітей з особливими потребами «Повір у себе».
У святковому дійстві взяли участь голова Козівської районної ради Петро Йосипович Репела та Володимир Рогів – помічник народного депутата Володимира Бойка.
Для дітей з особливими потребами відімені В.Б. Бойка було презентовано новий комп’ютер з ліцензійним програмним забезпеченням.
Діти, незважаючи на випробування долі, вірять у свої сили, творять прекрасне і знаходять себе в мистецтві. Про це свідчить виставка творчих робіт вихованців закладу, щирі виступи учасників. Діти декламували вірші, співали пісні, активно приймали участь у веселих іграх, відгадували загадки.
Депутат Верховної Ради Володимир Бойко завжди з розумінням ставиться до нагальних потреб жителів Козівщини та, по мірі можливостей, надає юридичну та матеріальну допомогу. Так, нещодавно він надав кошти Купчинецькій загальоноосвітній школі І-ІІІ ступенів для придбання меблів, що будуть встановлені у одному з класів школи.
Громадськість, вчителі та діти висловили слова вдячності небайдужому народному депутатові.