Партієць «Батьківщини» повернувся з Києва з набоями та вірою у перемогу

«Тернопільська обласна організація ВО «Батьківщина» не стоїть осторонь подій, які відбуваються у державі. Сотні наших партійців з Тернопільщини їдуть на головний Майдан України, щоб висловити свою чітку громадську позицію, захистити власну державу, її майбутнє від антилюдського, антиукраїнського, злочинного режиму.

Наші партійці гуртуються у наметі Тернопільської області, яка є приймальнею народного депутата України Василя Деревляного. Туди ж для обігріву та відпочинку запрошують усіх мітингуючих чергові – активісти партії ВО «Батьківщина».

Завдяки Василеві Деревляному намет постійно обігрівається, там є все необхідне (ковдри, пледи) для ночівлі, а люди, які постійно там чергують забезпечені всіма засобами захисту. Перебуваючи в Києві, я бачив наших людей в усіх куточках Майдану.

Майдан ані хвилини не стоїть на місці. Повсюди вирує життя. Безкорисливо працюють там усі від малого до старого, забезпечуючи функціонування Майдану. Хочу виділити окремих людей, самовідданість, яких вразила мене. Серед них мій однопартієць – Юрій Галенда зі Збаража, який є комендантом нашого намету і знаходиться на Майдані вже близько двох місяців.

Особливо мене вразив один епізод, коли була загроза прориву – пішла команда укріплювати барикади. В той час одна молода матір з двома маленькими діточками почали наповнювати пакети снігом, які носили на барикади. Менше дитя лише вчилося ходити і не встигало за мамою та старшим братиком. Тим не менше, дитина не полишала своїх старань і продовжувала збирати сніг маленькими рученятами.

Побачивши наше майбутнє на Майдані, я чітко зрозумів, що перемога на нашій стороні. Адже майбутнє злочинної банди, яка дає команди мордувати, нищити, вбивати – це пекло і забуття.

Слава Україні!

Героям слава!»

Член бюро Тернопільської районної організації

ВО «Батьківщина»

Василь Івасечко

набої 002

На фото: Набої, якими стріляють проти мирних мітингувальників «беркутівці» у Києві.