Представники партії ВО «Батьківщина» масово вирушають до столиці

За вихідні та сьогодні сотні жителів області – активістів партії ВО «Батьківщина» виїхали та продовжують виїжджати до столиці на підтримку головного Майдану країни.

В більшості районів області виїзди партійців є централізованими, їх організовували та організовують партійні осередки або штаби національного спротиву, чимало представників «Батьківщини» вирушають до Києва самостійно власним транспортом та за власний кошт.

Більшість партійців, що виїхали чи вже перебувають на столичному Майдані налаштовані знаходитися там до 22 січня – Дня Злуки. Саме 22 січня на Майдані має відбутися велелюдне Всеукраїнське віче.

Нагадуємо, що від початку мітингів на столичному Майдані розгорнений намет Тернопільської області, який є громадською приймальнею народного депутата України Василя Деревляного. В ньому цілодобово чергують активісти партії «Батьківщина». Намет багатомісний та добре обігрівається, тому всі жителі області мають можливість там зігрітися, залишити особисті речі, перепочити та отримати необхідну інформацію щодо функціонування Майдану.