Різдвяна акція підтримки Євромайдану в Києві

IMG_411812 січня у Ланівцях, за ініціативи районного штабу національного спротиву, до складу якого входять районні опозиційні партії «Батьківщина», «Свобода « та «Удар», пройшла традиційна недільна акція підтримки Євромайдану у Києві.

IMG_4100 До проведення акції долучилися священники Української православної церкви Київського патріархату на чолі із  благочинним району отцем Миколою Пирогом. У своєму вітальному слові до учасників заходу, отець висловив підтримку мирним прагненням українського народу до здійснення змін у державі та запевнив, що церква буде стояти на стороні людей та надавати їм всіляку допомогу.

IMG_4096 Лунала різдвяна колядка та вінчування від  вертепів сіл Юськівці, Білка, Бережанка, міста Ланівці, дитячого вертепу с. Козачки та Оксани Лісової з с. Борщівка. IMG_4110

Завершилася акція виступами-вітаннями  депутатів районної ради від опозиції – Р.Кушнір, В.Теслюк, В.Дяченко та виконанням Державного гімну України.