Тернополяни чекають прийому губернатора від учора

IMG_4209Вчора декілька тисяч тернополян та жителів області завітали до Тернопільської обласної державної адміністрації, щоб у зв’язку з політичними подіями в Україні, потрапити на прийом до губернатора області.

IMG_4185Оскільки люди прийшли наприкінці робочого дня, в приміщеннях ОДА працівників не виявилося.

IMG_4168Замість них, тернополян біля входу в приміщення зустріли  працівники МВС (серед яких чимало дільничних інспекторів), а в приміщенні адміністрації бійці спецпідрозділу «Беркут» та представники всіх інших правоохоронних структур міста та області (переважно в цивільному).

IMG_4217

Як вірні християни в часі Різдва Христового, тернополяни зайшли до приміщення ОДА з колядами та миром. Правоохоронці були досить ввічливими і лише з кутків акуратно знімали людей на любительські камери та телефони.

IMG_4214Прийшовши з серйозною метою, тернополяни вирішили не повертатися додому, а зачекати головного можновладця краю біля його робочого кабінету.

«Ми прийшли до голови адміністрації до Валентина Антоновича в робочий час, ми хочемо запитати в нього про його ставлення до стану тих справ, що відбуваються в країні, тих вбивств, які сьогодні в Києві. Чому мирних протестувальників крім того що катують, травмують, тепер вже вбивають?» – каже член штабу національного спротиву в Тернополі, представник партії ВО «Батьківщина» Віктор Мартинюк.

На великий подив громадськості, сьогодні ані о 9, ані о 10 годині у робочий день та ще й такий відповідальний час, губернатор на роботі не зявився. Тернополяни було замислились, чи часом не вирішив представник виконавчої влади патріотичного Галицького краю підтримати загальнонаціональний страйк, до якого вчора зі сцени Євромайдану закликали лідери опозиції. Та згодом виплила гірка правда, що «наш» губернатор не страйкує, а, вочевидь, симулює… У телефонній розмові сумним голосом він повідомив, що має проблеми з тиском… От як людина за країну переживає?!

Але тернополяни терплячі, стійкі та, дякувати Богові, здоров’ям міцні, тому домовилися, щоб там не було, чекатимуть прийомугубернатора на його робочому місці.