Звернення Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина»

Події останніх днів у місті Тернополі, а також виступи окремих політиків зі сцени Тернопільського Майдану, які містили неперевірену, неправдиву, а нерідко просто видуману інформацію, призвели до загострення ситуації в місті, яке починає поширюватися і на райони області.
Оприлюднення такої інформації веде до дестабілізації ситуації на теренах області, відволікає увагу від основного – доля України вирішується на Майдані в Києві.
Звертаємося до тернополян та жителів Тернопільської області, в нас ворог лише один – режим Януковича, направимо всі сили на боротьбу з ним.
Просимо громадян не вестися на провокації, не піддаватися паніці та зберігати внутрішній спокій.
Звертаємося до місцевих політиків не поширювати неперевірену та недостовірну інформацію – відчувати відповідальність за кожне сказане слово.
Звертаємося до засобів масової інформації, передовсім до електронних ЗМІ, поширення вами недостовірної та неперевіреної інформації, веде до загострення ситуації в місті, змушує затрачати зусилля на перевірку та спростування вашої інформації, збентежує тернополян, несе шкоду нашій спільній справі – боротьбі з режимом Януковича.
Вкотре заявляємо, що за криваві злочини, за звірячі вбивства наших людей, відповідальність несе Янукович та його оточення.

Доля України в Наших руках!