Ланівчани схвально підтримали рішення сесії про недовіру голові РДА

Вчора, 20 лютого  пізно ввечері завершилася позачергова сесія Лановецької районної ради основним питанням порядку денного якої було голосування за недовіру голові Лановецької районної державної адміністрації. Про це повідомила керівник фракції ВО «Батьківщина» у Лановецькій районній раді Руслана Кушнір.

Изображение 001«Сесія проходила на центральній площі міста Ланівці, на очах більш ніж пів-тисячної громади. На сесію прибули 41 депутат із 54, а за недовіру висловилися – 38 із 36 необхідних. Згідно із процедурою було забезпечено таємне голосування, проте депутати відверто показували громаді заповнені бюлетені. Ланівчани схвально підтримали рішення сесії про недовіру голові РДА – представникові Партії регіонів в районі», – розповіла Р. Кушнір.

На переконня керівника фракції ВО «Батьківщина», у такий важкий і визначальний для країни час народним обранцям не варто ховатися, а чітко заявити громаді свою позицію.

Изображение 004«Відповідно із законодавством  Президент  зобов’язаний підписати указ про відставку Морозюка В.М. із займаної посади», – резюмувала Руслана Кушнір.