Народна Рада України розпочинає боротьбу з корупціонерами на всіх рівнях

Як повідомив народний депутат України, голова обласної організаціїВО «Батьківщина» Василь Деревляний,  Народна Рада України прийняла Постанову, якою утворила Антикорупційний комітет. Координатором якого від ВО «Батьківщина» визначено народного депутата України Андрія Сенченка.

Основними завданнями Антикорупційного комітету Народної Ради України визначено консолідацію  опозиційнихполітичних сил, громадських організацій, різного роду опозиційних громадських ініціатив, засобів масової інформації, незалежних журналістів та окремих громадян з метою підготовки антикорупційної люстрації країни.

Основними  напрямками діяльності Антикорупційного комітету Народної Ради України стануть :

– систематизація інформації про корупційну діяльність представників усіх гілок влади, зокрема політиків, державних службовців, депутатів і cуддів усіх рівнів, співробітників НБУ та комерційних банків з державною участю, службовців органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів, державних установ і підприємств, співробітників підприємств – монополістів та інших осіб, причетних до фінансових та майнових зловживань;

– підготовка списків для люстрації та міжнародних фінансових розслідувань;

– підготовку звернень до парламентарів та урядів інших держав, а також до відповідних міжнародних організацій з метою ініціювання проведення міжнародних антикорупційних розслідувань, щодо представників української влади, підозрюваних у фінансових та майнових зловживаннях;

– проведення всеукраїнської безстрокової акції по боротьбі з корупцією – «Досить красти»:

– підготовка законодавчих актів про імпічмент Президента та суддів:

– підготовка законодавчих актів про порядок відкликання депутатів усіх рівнів.

На виконання цієї Постанови Народної Ради України місцевими Народними радами будуть утворені відповідні місцеві Антикорупційні комітети.

До уваги громадян!!! Нижче подаємо  контакти Антикорупційного комітету Народної Ради України для направлення матеріалів та заяв про корупційні дії представників місцевої влади:

Для електронних відправлень: narod@koruptsia.net

Для поштових відправлень: 01008, місто Київ, вул. Грушевського, 5, Верховна Рада України, Народному депутату України Сенченку А.В.