На площі Тернополя вже тисячі людей

Польова пошта у Тернополі спрацювала надзвичайно швидко. Вже за кілька годин після повідомлення, на центральній площі міста зібралося тисячі людей.

На мітинг тернополян привели криваві події, які сьогодні відбуваються в центрі столиці.

Головним завданням мітингу, повідомив член Тернопільського обласного штабу національного спротиву, заступник голови Тернопільської міської організації ВО «Батьківщина» Віктор Мартинюк – є терміновий і масовий виїзд до Києва.

«Зараз необхідна екстрена мобілізація до Києві для оборони Майдану, для захисту держави. В Києві вкотре вирішується доля України», – наголосив політик.

За словами представників штабу національного спротиву, лише велика кількість людей у столиці, мільйони свідомих українців можуть зупинити кровопролиття та хаос, що спровокував чинний режим Януковича.

Представник Правого сектору закликав чоловіків записуватися до Києва та заздалегідь приходити на театральну площу для навчань, належної підготовки та формування у підрозділи. Він наголосив, що у Києві є чітка організація, сотню Правого сектору очолює координатор Майдану (який є представником партії ВО «Батьківщина») Андрій Парубій. Тому закликав тернополян також дотримуватися дисципліни, не вирушати до столиці поодинці, а гуртуватися, щоб рушити на підмогу побратимам вишикуваними колонами.

З імпровізованої сцени представники штабу національного спротиву, громадські діячі зверталися до місцевих працівників правоохоронних органів з проханням не виконувати вказівок злочинної влади, а захищати свій народ та його права.

Тернополяни молилися та плакали, чоловіки гуртувалися біля намету для запису на Київ.

тернопіль 17.02 025 тернопіль 17.02 021 тернопіль 17.02 011 тернопіль 17.02 005 IMG_4311