Під прицілами снайперів захоплено Жовтневий. Зараз споруджуємо барикади, – Василь Деревляний

Від 8 години ранку народний депутат України, голова ТОО ВО «Батьківщина» Василь Деревляний знаходиться на передовій по вулиці Інституцькій в Києві.

За його словами, до цього часу фактично бойові дії не припинялися.

«Від куль снайперів нас захищають лише саморобні щити, від різного виду гранат беркуту ми відбиваємося підручними засобами: бруківкою та камінням. Хоча основний захист – це опіка Матінки Божої і милість Господа. Кулі буквально свистять над головою. Це, однозначно, не рівний бій. Багато наших хлопців поранені, є загиблі. Під прицілами снайперів захоплено Жовтневий. Зараз споруджуємо  барикади. Під час сутичок було захоплено чимало полонених серед яких і ВВешники і беркутівці», – коротко розповів про ситуацію на одній з гарячих точок столиці народний депутат.

За його словами, всі хлопці – майданівці – Герої сучасності.

«Такої жертовності та самовідданості я ще не бачив. Це надихає. Про страх тут мова не йде. Його тут просто немає. Хочеться сказати одне: терміново всі на Київ!», – закликав Василь Деревляний.