У одному районі Тернопільщини двоє загиблих: чому люди звинувачують місцевих?

Збаражчани передають ось таке повідомлення:

“По при всю трагічність подій хочеться згадати винуватців. Безумовно, що вся вина на чинній владі, але сама влада не з’явилися нізвідки. Не зважаючи на те, що усі кричали про злочини Януковича – його обрали президентом. Продавали свої голоси за 50-100 грн. Потім так само ПР організували місцеві вибори, що у Збаражі владу взяли регіони. Аналогічно, за 5 копійок в день (100 гривень на 5 років) дали можливість ПР організувати більшість у парламенті. За такі проституцькі дії сьогодні платимо життями найкращих синів України.

Передайте велике “дякую” усім, хто продавав свій голос, хто агітував за ПР, був членом ДВК чи ОВК від ПР і їх сателітів. Їхнім депутатам та родичам депутатів регіоналів.

Безумовно потрібна люстрація, такі люди більше ніколи не можуть мати поваги і представництва від народу!”, – йдеться на офіційній сторінці міста Збараж у соцмеражах.

Героїчною смертю загинули 17-ти річний житель с. Травневе НАЗАРІЙ ВОЙТОВИЧ та УСТИМ ГОЛОДНЮК (19 років).

Тернопільська обласна та Збаразька районна організації  ВО “Батьківщина” висловлюють щирі співчуття сім’ям загиблих Героїв – земляків.

Наша скорбота безмежна!