Євгенія Тимошенко: Дякую всім, хто виборював свободу України та моєї мами

Донька лідера опозиції Євгенія заявляє, що найближчим часом відвідає Харків, аби зустріти Юлію Тимошенко на волі.

“Я найближчим часом поїду за мамою до Харкова. Я дякую всім, хто стояв на Майдані три місяці та виборював свободу для України”, – сказала Євгенія Тимошенко, коментуючи сьогоднішнє рішення Верховної Ради України, повідомляє персональний сайт Юлії Тимошенко.

Донька Юлії Тимошенко висловила вдячність всім громадянам України, міжнародній спільноті та депутатам, які докладали надзвичайних зусиль для звільнення її матері.

“Я вдячна за вашу допомогу, ви допомогли звільнити маму. Це надзвичайно емоційний момент для нашої родини, для нашої команди і для всіх українців. Я вдячна героям України. Ми сумуємо за загиблими героями”, – зазначила Євгенія Тимошенко.

Як відомо, сьогодні Верховна Рада України конституційною більшістю ухвалила постанову про звільнення Юлії Тимошенко з-за грат на підставі рішення Європейського суду з прав людини та рішення Комітету міністрів Ради Європи. Зокрема, постанова парламенту необхідність виконання Україною міжнародних зобов’язань щодо звільнення Юлії Тимошенко.