Єдність та незламність – основні переваги українського народу

IMG_4266Цієї неділі, 9 лютого відбулося вже традиційне Народне віче у Тернополі на підтримку головного Майдану країни.

IMG_4297Вже декілька тижнів поспіль віче у Тернополі проходить не на Театральній площі, а біля пам’ятника Героя України Степана Бандери.

IMG_4269В заході традиційно взяли участь активісти Тернопільської обласної та Тернопільської міської організації ВО «Батьківщина».

IMG_4277У своєму виступі, член бюро ТОО ВО «Батьківщина» Михайло Пінь цитував слова Блаженнішого Патріарха УГКЦ Святослава.

«В інтерв’ю 5 каналу Патріарх наголосив, що наш протест розпочався і надалі носить виключно мирний характер. Ми вийшли Майдани, щоб влада дослухалася до думки, прагнення народу. Але вони (влада) не послухали людей. Влада в Україні як сомалійські пірати, адже так само викрадають, беруть в полон, знущаються над полоненими, вбивають… Як можна вести мирні переговори з цими піратами, вбивцями?», – наголосив політик.

IMG_4276За його словами, єдність та незламність – основні переваги українського народу сьогодні.

«Я звертаюся до жителів міст, селищ, сіл нашої області, до всіх українців з поранням і надалі підтримувати наші три опозиційні політичні сили в нашій спільній боротьбі: за відсторонення від влади бандитського угрупування під абревіатурою ПР, яке очолює президент, за звільнення всіх політичних в’язнів на чолі з лідером української опозиції Юлею Тимошенко. Єдність та незламність – основні переваги українського народу сьогодні», – резюмував Михайло Пінь.