«Батьківщина» Тернопільщини нагородила своїх партійців, що приймали активну участь в революційній боротьбі

Конференція Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» розпочалася з виконання державного гімну України та хвилиною мовчання на честь Героїв «Небесної сотні».

Тернопільська партійна молодіжна організація приймали активну участь в революційних діях на Євромайдані в Києві. Про це під час свого виступу вчора, 23 березня на конференції Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» розповів в.о. голови Тернопільської обласної молодіжної громадської організації ВМГО «Батьківщина молода» Володимир Кісілевич.

«Представники нашої молодіжної організації приймали активну участь в революційних діях на теренах області та на головному Майдані країни в Києві. Наші активісти були задіяні у організаційній роботі намету Тернопільської області, що від початку революційних дій функціонує на Євромайдані. Також, ми місяцями жили на Майдані і окрім організаційної та волонтерської роботи, були учасниками бойових діях на Грушевського та на Інституцькій», – зазначив Володимир.

Він також підкреслив, що значну підтримку на Майдані в Києві представники «молодіжки» отримували від народного депутата України, голови Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Василя Деревляного.

«Ми щиро вдячні Василеві Тимофійовичу, адже окрім матеріальної допомоги, він стояв поряд з нами як в мирний період Майдану так і під час сутичок та бойових дій», – розповів В. Кісілевич.

Окремі слова вдячності, Володимир також адресував Збаразькій районній партійній організації, яка допомагала всім необхідним для життєдіяльності намету Тернопільської області.

Варто резюмувати, що сам Володимир Кісілевич прожив на Майдані близько двох місяців. За особистий внесок у боротьбу за Українську державу, активну участь в акціях протесту з 30 листопада 2013 року по 20 лютого 2014 року, виявлені мужність та відвагу на Київському Євромайдані на вчорашній конференції Володимир був нагороджений грамотою Тернопільської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

Подібні грамоти отримали декілька десятків партійців «Батьківщини» з усіх районів області та міста Тернополя.

За словами голови ТОО ВО «Батьківщина» Василя Деревляного, йому було дуже приємно бачити таку значну кількість партійців з Тернопільщини та столичному Майдані.

«Я горджуся кожним членом партії, який брав участь в революційній боротьбі. Ви жили та боролися з режимом на Майданах, ви ініціювали та приймали непопулярні та той час рішення сесій місцевих рад, якими відверто демонстрували незгоду та критикували дії владного режиму. Чимало з вас піддавалися утискам, звільненням, репресіям за чітку та безкомпромісну позицію. Ми всі разом пройшли нелегкий шлях, адже повалення режиму не обійшлося без кровопролиття. І в наших рядах є постраждалі внаслідок бойових дій на Майдані в Києві. Ми молимося за їх видужання та здоровяі низько схиляємо голови перед Героями Небесної сотні. На жаль, на цих трагічних подіях наші випробування не закінчилися. Тому, зараз, наше завдання вкотре мобілізуватися та стати всім разом, щоб раз і назавжди дати відсіч окупанту Путіну. Завдання ж нинішньої влади: модернізувати та за короткий час створити боєздатну українську армію», – наголосив Василь Деревляний.

звітно-виборна конференція 022 звітно-виборна конференція 024 звітно-виборна конференція 025 звітно-виборна конференція 026

звітно-виборна конференція 027 звітно-виборна конференція 031 звітно-виборна конференція 021 звітно-виборна конференція 019

звітно-виборна конференція 014 звітно-виборна конференція 018 звітно-виборна конференція 017 звітно-виборна конференція 015