Звернення

Прес-служба Тернопільської обласної організації ВО “Батьківщина” звертається до усіх коментаторів та журналістів місцевих засобів масової інформації.

По-перше, велике прохання до людей, які мають доказову інформацію про причетність партійців ВО “Батьківщина” до тих чи інших корупційних дій: просимо звертатися до офісу обласної організації.

По- друге, якщо ви вважаєте нашого партійця, причетного до корупції чи беззаконня, будь ласка, вказуйте у коментарях на сайтах своє справжнє ім’я, адже людям, які говорять правду нічого приховувати.

По-третє, просимо тернополян, українців долучатися до процесів люстрації прозорим шляхом, адже, шляхом інтриг та наклепів, зміни у владі не матимуть очікуваного результату.

Від Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» закликаємо громадських активістів, представників місцевих ЗМІ слідкувати за формуванням люстраційних комітетів таким чином, щоб до них входили чесні та порядні  люди, а не ті, що вправно маскуються, хоча ще вчора були прислужниками режиму, секстами та продажними «шкурами».

Запрошуємо жителів області, представників мас-медіа до відвертого обговорення всіх кандидатур від партії “Батьківщина”, запропонованих на ті чи інші посади в органах виконавчої влади. Чекаємо Вас за адресою м.Тернопіль бульвар Т.Г. Шевченка, 23  каб. 82.

Обіцяємо, що за наявності доказової інформації про недостойну, негідну поведінку наших партійців, їх кандидатури будуть негайно зняті.

В той же час Тернопільська обласна організація ВО «Батьківщина» не дозволить сексотам та вчорашнім прислужникам режиму зводити наклепи, безпідставно «обливати брудом» наших чесних та порядних членів партії.

З повагою,

прес-служба ТОО ВО «Батьківщина»