Тернопільська обласна організація ВО «Батьківщина» підтримала висунення Юлії Тимошенко кандидатом в Президенти України

Понад 150 активістів Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина», серед яких 8 делегатів взяли участь у XІІ з’їзді ВО «Батьківщина» з висунення кандидата в Президенти, який відбувся в суботу, 29 березня.

Всі до одного делегати та запрошені на зїзді підтримали свого лідера Юлію Тимошенко як кандидата в Президенти України.

Після зїзду відбулася робоча нарада лідера партії з усіма головами обласних, районних та міських організацій ВО «Батьківщина» та партійним активом.

зїзд партії 29.03.14 104 зїзд партії 29.03.14 013

зїзд партії 29.03.14 079

Свою підтримку Юлії Тимошенко Тернопільська обласна партійна організація висловила у заяві, прийнятій обласною партійною конференцією 23 березня.

Звернення

делегатів ХІV конференції Тернопільської обласної організації

Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» до делегатів

ХІІ партійного з’їзду Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»

Шановні делегати !

Ціною непомірних втрат, пролитої крові кращих синів та дочок українського народу на бруківці київського Майдану Незалежності, вулицях Грушевського та Інститутській, в різних куточках нашої держави, було повалено  антинародний кривавий режим Януковича.

Перед українцями  відкрився шлях розвитку та творення, входження в Європейську спільноту.

Але поваливши режим внутрішньої окупації, Україна стала перед загрозою окупації зовнішньої – російські війська виконуючи імперські забаганки Путіна захопили Крим, стали загрожувати вторгненням в східні та південні області нашої держави.

Завдяки стійкості українських військових в Криму вдалося уникнути втягнення України у війну, яка могла б  перерости в третю світову. Але повністю загроза для нашої держави ще не минула.

Україну чекає виснажлива боротьба за відстоювання своєї незалежності, територіальної цілісності. Для цього, щонайперше,  необхідно об’єднатися усім, незалежно від національності, релігійних, політичних та мовних переконань.

Таке об’єднання, на нашу думку, можливе тільки навколо справжнього лідера, людини, яка своїм життям, діями доказала свою вірність Україні, готовність пожертвувати всім, навіть життям, заради волі українського народу, незалежної, соборної  України, котра  пройшла люстрацію тюрмою режиму Януковича

І такою людиною, патріотом, справжнім жертовним лідером українського народу є Юлія Володимирівна Тимошенко.

25 травня відбудуться вибори Президента України.

Ми делегати ХІVконференції Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» звертаємося до Вас, прийняти рішення про висунення Юлії Володимирівни Тимошенко кандидатом в Президенти України на виборах 25 травня 2014 року. І наша партійна команда має докласти всіх зусиль для перемоги нашого Лідера – Юлії Володимирівни Тимошенко.

Ми переконані, що тільки Юлія Володимирівна Тимошенко здатна обєднати Україну та повести український народ в боротьбі з зовнішнім агресором за соборну Українську державу.

З нами Бог і ми переможемо, Слава Україні.

зїзд партії 29.03.14 057 зїзд партії 29.03.14 092 зїзд партії 29.03.14 097