Юлія Тимошенко: Нова влада в Україні є абсолютно легітимною

Лідер Партії «Батьківщина», колишній Прем‘єр-міністр України Юлія Тимошенко підкреслила, що нова влада України є абсолютно легітимною, і цей факт було визнано всім демократичним світом.

Про це вона заявила під час інтерв‘ю з найбільшою телерадіокомпанією Великої Британії ВВС, відповідаючи на запитання щодо закидів  Путіна про антиконституційний переворот в Україні.

«Це виключно його суб‘єктивна оцінка. В Україні сьогодні абсолютно легітимна влада. Ця влада була встановлена завдяки волі народу. Ця влада визнана всім демократичним світом, і вона сьогодні працює і стабілізує Україну після тієї кризи і після тієї розрухи, які залишила диктатура», – сказала вона.

«Я вважаю, що подібні заяви – це відчайдушна спроба Путіна утримати в Україні свій вплив і свою владу. Кремлю необхідно перестати вважати Україну своєю підлеглою територією. В Україні більше немає політиків, через яких вони можуть проводити свої стратегії і свої інтереси імперського рівня. І з цим треба Путіну змиритися», – підкреслила Юлія Тимошенко.