Юрій Малецький пройшов люстрацію як эдиний кандидат на посаду голови Тернопільської РДА

Сьогодні, 13 березня відбулися чергові збори асоціації голів селищних рад Тернопільського району. На зібранні були присутні 26 голів селищних рад, представники правого сектору, народної самооборони області та представники Тернопільської обласної і районної рад.
Першим питанням засідання стояло: висунення кандидата на посаду голови Тернопільської районної адміністрації Юрія Малецького – представника партії ВО “Батьківщина”.
Учасники засідання надали слово кандидатові.
«Передусім я хочу заявити, що без вашої згоди, однозначно, я не буду претендувати на жодні призначення. Зараз у місцевих ЗМІ, особливо на сайтах, загострилася увага до моєї персони, пишуть багато неправди, «лиють бруд». Я хочу спростувати ці чутки та наклепи і запевнити: по-перше, жодного зв’язку у бізнесі чи якихось інших питаннях з представниками режиму в мене не було і немає. Я є партійцем “Батьківщини” від 2004 року. Своїх політичних поглядів ніколи не змінював і не буду цього робити. По-друге, я справді був на Майдані в Києві, пишаюся цим, адже їздив туди неодноразово, жив там, робив все, що було необхідно і допомагав на барикадах та у функціонуванні намету Тернопільської області», – підкреслив Юрій Богданович та розповів присутнім свою автобіографію.
Представник правого сектору зазначив, що вони провели власне розслідування, внаслідок якого не знайшли жодного компромату на кандидата на голову Тернопільська РДА – представника “Батьківщини”, тому не заперечують його кандидатури.
Селищна голова В.Березовиці позитивно охарактеризував Юрія Богдановича як порядну та чесну людину, жителя села В.Березовиця. Голова заявила, що сім’ю та родину Малецького поважають в селі, вони є добропорядними християнами та хорошими людьми.
Внаслідок обговорення, селищні голови підтримали кандидатуру Малецького та погодилися надавати всю необхідну допомогу в роботі голови на користь Тернопільського району. З 26 селищних голів за кандидатуру Юрія Малецького проголосувало 25.
Також, під час обговорення, голови згадали негативний приклад керування попереднього голови РДА.
«Коли Щепановський перший раз приїхав до мене в село – пропало 7 га землі, після другого візиту – 5 гектарів. На цьому негативному прикладі зрозуміло, що співпраця між головами сільрад і вищим керівництвом району дуже важлива, зокрема, для врегулювання земельних питань, повернення розграбованого та узаконення всіх цих процесів», – говорили селищні голови. Малецький попросив селищних голів сформувати пакет доручень для виправлення помилок попереднього влади та для початку плідної роботи на користь району.
Першочергово селищні голови запропонували після призначення голові РДА зайнятися районною прокуратурою, щоб раз і назавжди узаконити їх діяльність в рамках наданих повноважень.
Присутні побажали Юрієві Малецькому бути уважним та справедливим під час формування команди з заступників та керівників управлінь, а також Божої опіки, здоров’я та витримки у нелегкій праці.

20140313_102027 20140313_112653