Іван Крисак призначений на посаду першого заступника голови Тернопільської ОДА. Біографія

Вчора, 9 березня під час Народного віча, присвяченого 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка, відбулося представлення кандидатів на посади заступників голови Тернопільської обласної державної адміністрації.

Кворум народної довіри під час віче отримав представник ВО «Батьківщина» Іван Крисак. За згодою жителів області (декілька тисячного віче), Іван Богданович буде призначений на посаду першого заступника голови Тернопільської ОДА та відповідатиме за провідні напрямки: сільське господарство та розвиток промисловості в області.

Біографія:
Крисак Іван Богданович, народився 20 червня 1958 року у с. Сков’ятин, Бережанського району, Тернопільської області.
Громадянин України.
Освіта вища, закінчив Полтавський інженерно – будівельний інститут.
Трудову діяльність розпочав 15 липня 1975р. в р – ні «Україна» Бережанського району, робітником будівельної бригади.
31 серпня 1983 року зарахований інженером по технічному нагляду за будівництвом р – ну «Ангелівка», Тернопільського району.
25 квітня 1989 року був переведений в кооператив «Ремонтник», де працював головою кооперативу до 29 травня 1996 року.
З 1 червня 1996 року – директор ТОВ «Воскресіння», а 3 листопада 2007 року звільнений за власним бажанням.
З 4 листопада 2007 року директор ТОВ АПФ «Весна». 14 травня 2008 року звільнений з посади директора за власним бажанням.
З 15 травня 2008 року помічник – консультант народного депутата України Деревляного В.Т. на час його депутатських повноважень.
З 10 червня звільнений в зв’язку з переходом на роботу в Держкомзем України.
З 12 червня на посаді головного спеціаліста інформаційно – аналітичного відділу в Держкомземі з 5 липня 2008 року переведений до Головного Управління Держкомзему у Тернопільській області.
З 6 липня 2008 року призначений виконуючим обов’язки начальника головного управління Держкомзему у Тернопільській області за переведенням із центрального апарату Держкомзему .
9 травня 2009 року призначений начальником Головного управління Держкомзему у Тернопільській області. За час свого виконання посадових обв’язків, вперше в області було роздано найбільшу кількість державних актів на землю на безоплатній основі. Звільнений 16 вересня 2010 у зв’язку з невиконанням незаконних вимог та доручень правлячого режиму Януковича. У зв’язку з відмовою співпрацювати з ПР, піддавався тиску у своїй подальшій діяльності з боку представників чинної тоді влади.
2 травня 2013 року був прийнятий на посаду заступника директора ТОВ АПФ «Весна», а 16 жовтня переведений на посаду головного бухгалтера.
Депутат Тернопільської обласної ради п’ятого скликання, голова постійної комісії з питань інвестицій, промислової політики, зовнішньоекономічної діяльності, малого і середнього бізнесу та регуляторної політики.
Депутат Тернопільської районної ради шостого скликання.
Член партії ВО «Батьківщина» з 2005 року. Член бюро Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина.
Одружений, четверо дітей.
Не судимий.