У Борщівській районній раді вчорашні «регіонали» створили фракцію «Солідарність» – однойменної партії Порошенка

Сьогодні, 8 квітня відбулася сесія Борщівської районної ради, основним завданням якої було обрати голову Борщівської районної ради.

Голосували присутні депутати за двох кандидатів: керівника фракції ВО «Батьківщина» Ярему О.Й. та представника ДПУ (фактичного сателіта Партії регіонів) Яловега В.С. На подив присутніх, голоси депутатів під час таємного голосування розділилися навпіл.

Не дивлячись на таємничість волевиявлення, в кулуарах заговорили, що «на прохання» Борщівського міського голови, наполягання з боку представників влади та СБУ, чимало депутатів з демократичного табору також голосували за Яловега.

Але й після другого голосування, стало очевидно, що «вплив» на депутатів, ситуації не змінив. За Ореста Ярему проголосувало спочатку 32, а вдруге: 31 депутати присутні в залі засідань. На жаль, ця кількість не є достатньою згідно закону, тому крісло голови Борщівської районної ради залишається вільним.

Тим часом, під час сесійного засідання Борщівської райради депутати – представники ПР заявили про створення фракції «Солідарність» – однойменної партії Петра Порошенка.

Нагадаємо, що в розпал революції та національно-визвольної боротьби з режимом Януковича, на вимогу суспільства, фракція Партії регіонів у Борщівській районній раді оголосила про свій саморозпуск. Сьогодні ж ті депутати, що ще вчора служили антиукраїнському режимові, знайшли «солідарність» з партією Порошенка…