Шановні краяни!

Щиро вітаю Вас з нагоди величного торжества – Воскресіння Христового!

Святий Великдень несе нам довгоочікувану радість перемоги Сина Божого, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, поселяє спокій у серцях, укріпляє віру та живить душу. Радість Пасхального Таїнства цьогоріч є також символом воскресіння та визволення від мук диктаторського режиму нашої Неньки України.
Після багаторічного нищення, руйнації, плюндрування, ми знайшли в собі сили, об’єдналися та, з Божою допомогою, позбулися внутрішнього тирана.
Жертва нашого народу за волю була надто великою, тому діюча влада робить зараз все можливе, щоб зберегти єдність України та позбутися тиранії зовнішнього ворога без численних людських жертв і кровопролиття.
Нам треба бути мудрими, щоб в хаосі нечистоти цієї передвиборчої гонки розгледіти істину, зробити правильний вибір на користь своєї держави, а не тих, котрі женуться виключно за самозбагаченням.
В часі торжественного Воскресіння просимо в Ісуса Христа миру, кращої долі та перемоги в ім’я України!
Будьте здоровими, бережіть своїх близьких, щастя усім Вам!
Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!

З повагою,
народний депутат України,