У разі перемоги Юлія Тимошенко нагородить Героїв “Небесної сотні” та захисників східних кордонів званням Героїв України

Першим указом Юлії Тимошенко у разі перемоги на президентських виборах буде Указ про нагородженням званням Героїв України патріотів з “Небесної сотні”, тих, хто загинув під час Революції гідності та поклав життя за Україну під час захисту східних кордонів країни.
Про це лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявила під час мітингу у місті Монастириська Тернопільської області та на прес-конференції в Івано-Франківську.
“Мені здається, що нашій державі не вистачає тих новітніх унікальних прикладів любові до держави, патріотизму і мужності. Тому я хотіла, щоб перший указ був про надання Героїв України “Небесній сотні”, яка поклала край авторитаризму і диктатурі. Це буде перший указ, він задасть нову планку служіння, мужності і любові до країни”, – наголосила Юлія Тимошенко.
На її думку, “Герої України – це ті, хто захищав східні кордони, встановлював українські прапори на захоплених приміщеннях, які не здалися і кого було вбито”.
“У особливому боргу ми всі перед “Небесною сотнею” і тими людьми, які безвісті зникли, і сьогодні, на моє переконання, вони є жертвами, які загинули під час революції, під час нашої визвольної боротьби”, – наголосила кандидат в Президенти.
Юлія Тимошенко зазначила, що звання Героя України має отримати також і член партії “Батьківщина” Володимир Рибак, якого по-звірячому закатували за встановлення українського прапору на адміністративній будівлі.
“Усі ці Герої України мають після перемоги отримати зовсім нові нагороди Героїв. Треба розпочинати відлік справжніх Героїв України “, – зазначила Юлія Тимошенко і підкреслила, що зірку треба замінити на тризуб.
“Необхідно замінити ту зірку на тризуб і почати нову історію Героїв України, які не продаються за гроші”, – підкреслила Юлія Тимошенко.
“Нові Герої мусять задати новий горизонт моральної гідності, мужності, стійкості, відданості своїй державі для всіх наступних Героїв України”,- наголосила вона.