Юлія Тимошенко підписала Меморандум про партнерство з Українською асоціацією міських і селищних рад (документ)

0d3449303da2b47d421f1099287b1737Кандидат у президенти України Юлія Тимошенко підписала Меморандум про партнерство з Українською асоціацією міських і селищних рад.

Мета Меморандуму – реалізація і підтримка концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, включаючи зміни до Земельного, Бюджетного та Податкового кодексів, спрямовані на зміцнення фінансування та матеріально-технічної основи територіальних громад, реалізація та забезпечення прав територіальних громад у земельних та майнових відносинах.

b2ab7db471be1d31a2b6bed10581b06dМеморандум набирає чинності з моменту підписання сторонами та діє до повного виконання сторонами взятих зобов’язань.

Також учасники з’їзду сільських, селищних і міських голів та депутатів місцевих рад одноголосно підтримали Програму кандидата у президенти Юлії Тимошенко.

d3629713ac8c3fc4683777b7e1814046