Тернополян просять підтримати Глобальну акцію на підтримку Надії Савченко

Сьогодні у всьому світі стартує Глобальна акція на підтримку народного депутата від «Батьківщини» Надії Савченко, яка незаконно ув’язнена в Росії.

Тому, Тернопільська міська організація ВО “Батьківщина” закликає тернополян прийти сьогодні на Театральну площу міста, щоб підтримати кремлівську бранку.

“Ми пропонуємо тернополянам власноруч написати кілька теплих слів підтримки для Надії. Спеціально для цього ми закупили красиві листівки з зображенням нашого міста. Сподіваємося, Надії Савченко буде приємно отримати звісточку з Батьківщини та слова підтримки від тернополян, яким небайдужа доля полонених”, – прокоментував голова ТОО ВО “Батьківщина” Василь Деревляний.

Нагадаємо, у Донецьку Ростовської області розпочався судовий розгляд справи Надії Савченко.

26 вересня за ініціативи «Батьківщини Молодої» молодь ЄНП прийняла резолюцію, якою закликала ЄС посилити санкції проти Росії, а також почати застосування «списку Савченко» до осіб, причетних до викрадення, незаконного утримання та спроби засудження Надії Савченко.

Перед тим Віра Савченко разом із депутатами від фракції «Батьківщина» Олександрою Кужель, Ігорем Луценком та Валерієм Дубілем віднесли до президента України лист-звернення щодо обміну ув’язнених у Росії Надії Савченко та Олега Сенцова на російських співробітників ГРУ Євгена Єрофеєва та Олександра Александрова.