Чому варто підтримати партію “Батьківщина” на Тернопільщині?

Чому жителям Тернопільщини варто підтримати партію «Батьківщина» та її кандидатів:

• Ми відкрили свої списки і показали, що в них не йдуть багатії, товстосуми, а прості люди – представники середнього класу. До слова, лише у місті Тернополі офіційно зареєстровано 27 мільйонерів. Ми прагнемо зламати практику, коли олігархи в нашій державі багатіють за рахунок бідних, а чи міг колись ситий зрозуміти голодного? До того ж, на своїх округах ви знайдете лише місцевих кандидатів, більшість з яких проживають на окрузі, по якому балотуються.
  • Наша партійна організація існує більше 16 років, офіційно представлена у кожному населеному пункті області. Це свідчить про чітку структурованість і, як наслідок, постійну – а не лише на час виборів – відповідальність за свої слова та дії.
  • Ми послідовні та стабільні у своїй діяльності, особливо що стосується соціальної політики та оборони незахищених верств населення.
  • «Батьківщина» – єдина партія в Україні, яка піддавалася політичним репресіям режимом Януковича. Ми з вами пліч-о-пліч боролися на Майданах в кожному районі Тернопільщини, в місті Тернополі та в Києві.
  • Ми відмовилися від спонсорів виборчої кампанії. Керуючись принципами прозорості, публічності та підзвітності, наші кандидати витрачали виключно власні кошти для агітаційної роботи. Для контролю за прозорістю фінансування та діяльності кандидатів від «Батьківщини», ми підписали декларацію відповідальності з Громадським Рухом «Чесно».