Депутати Тернопільської обласної ради від партії ВО «Батьківщина»

Перший кандидат Деревляний Василь Тимофійович Scan_20150923_175139Громадянин України, народився 23.08.1962 р., освіта вища, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”, Тернопільська обласна організація ВО “Батьківщина”, Голова, місце проживання: Тернопільська область, Тернопільський район, с. Білоскірка Проголосувало

виборців:

63 Боярський Вадим Андрійович боярськийГромадянин України, народився 12.04.1968 р., освіта вища, безпартійний, Департамент соціального захисту населення Тернопільської обласної державної адміністрації, Директор, місце проживання: Тернопільська обл., Шумський р-н, м.Шумськ 2661
14 Сліпець Петро Ярославович СліпецьГромадянин України, народився 25.01.1970 р., освіта вища, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”, ВАТ “Гусятингаз”, Начальник, місце проживання: Тернопільська область, Гусятинський район,с. Перемилів 2260
8 Заріцька Надія Романівна ЗаріцькаГромадянка України, народилася 12.08.1957 р., освіта вища, безпартійна, Золотопотіцька комунальна районна лікарня, Лікар, місце проживання: Тернопільська обл., Бучацький район, смт. Золотий Потік 2097
32 Ференц Василь Володимирович ФеренцГромадянин України, народився 09.07.1960 р., освіта вища, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”, Монастириська МРТМО, хірургічний відділ, Завідувач, місце проживання: Тернопільська область, Монастириський район, м. Монастириськ 2038
23 Пінь Михайло Миколайович Пінь М МГромадянин України, народився 16.11.1960 р., освіта вища, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”, тимчасово не працює, місце проживання: Тернопільська область, Зборівський район, с.Озерна 2114
7 Бабала Василь Васильович бабалаГромадянин України, народився 10.04.1954 р., освіта вища, безпартійний, Кооператив “Іскра”, Голова, місце проживання: Тернопільська обл., Бучацький р-н, м. Бучач 2025
37 Мерена Ігор Семенович меренаГромадянин України, народився 02.12.1966 р., освіта вища, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”, Приватний підприємець, місце проживання: Тернопільська обл., Підгаєцький район, м. Підгайці 2570
57 Лісовський Володимир Романович лісовськийГромадянин України, народився 08.06.1964 р., освіта вища, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”, Тернопільське районне територіальне медичне об’єднання, Завідувач хірургічного відділу, місце проживання: Тернопільська обл., Тернопільський р-н, смт. Великі Бірки 1602
64 Бабій Ольга Павлівна бабійГромадянка України, народилася 03.06.1954 р., освіта вища, безпартійна, Центр первинної медико-санітарної допомоги Шумського р-ну, Головний лікар, місце проживання: Тернопільська обл., Шумський р-н, м. Шумськ 1512