ЗВІТ ФРАКЦІЙ ВО «БАТЬКІВЩИНА» ЗАЛІЩИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ТА МІСЬКОЇ РАД

У грудні  2016 року закінчився рік діяльності міської та районної рад сьомого скликання.

До складу Заліщицької районної ради входить 6-ть депутатів фракції ВО “Батьківщина”: Кучер В.І. член постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, фінансів та бюджету;   Климочко Н.Я. – з питань освіти, охорони здоровя, культури, туризму, сімї, молоді, спорту, соціального захисту населення, духовності, свободи слова та інформації; Костинюк П.М. – голова комісії з  питань освіти, охорони здоровя, культури, туризму, сімї, молоді, спорту, соціального захисту населення, духовності, свободи слова та інформації, Квич Л.М.- член комісії з  питань освіти, охорони здоров’я, культури, туризму, сімї, молоді, спорту, соціального захисту населення, духовності, свободи слова та інформації, Чубатий В.Д.- член постійної комісії з  питань промислової політики, транспорту, зв’язку, інвестицій, будівництва, архітектури, підприємництва, торгівлі, побутового обслуговування, зовнішньоекономічної діяльності та захисту прав споживачів; Цимбалюк Т.М.- член постійної комісії з  питань законності, правової політики, регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності депутатів.

Фракція “Батьківщина” в Заліщицькій міській раді також складається з 6-ти депутатів: Бабінець М.В.-член постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, фінансів та бюджету; Івануц Х.О.- член постійної комісії з  соціально-культурних питань (питань освіти, роботи серед молоді, спорту, культури, охорони здоров’я і туризму); Верхола Р.І.-член постійної комісії з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства, побутового і торгівельного обслуговування населення та благоустрою міста;  Заянчківська Л.М.-член постійної комісії з  питань земельних відносин і охорони довкілля;  Качор Л.П.-член постійної комісії з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства, побутового і торгівельного обслуговування населення та благоустрою міста; Романко А.Р.-член постійної комісії з  соціально-культурних питань (питань освіти, роботи серед молоді, спорту, культури, охорони здоров’я і туризму).

Депутатська діяльність передбачає участь у роботі рад, постійних комісій та інших її органів, до складу яких входить депутат, а також роботу з громадянами.

За рік діяльності районної ради було скликано 11 сесій, міської ради 15 сесій.

– Депутати брали участь у   засіданнях  постійної комісії, на яких були розглянуті питання, що стосувалися обговорення порядку денного сесій рад.

-Депутатами районної  та міської рад протягом року відбувалися зустрічі з жителями м.Заліщики та району.

-Неодноразово на сесіях рад порушували питання про відновлення транспортного сполучення

-Озвучили  ряд запитань до посадових осіб району.

-Під час роботи сесій брали також  активну участь в обговоренні питань порядку денного.

-Як голова РПО ВО «Батьківщина» відстоював власну позицію та позицію членів фракції “ВО «Батьківщина» з приводу суспільно-політичних, соціально-економічних питань.

-Неодноразово депутати від фракції «Батьківщина» брали участь у роботі сесій селищних та сільських рад району.

-Також, нашими депутатами постійно підтримувалися питання на підтримку та допомогу учасникам АТО.

Всі депутати районної та міської одноголосно голосували проти побудови ГЕС на р.Дністер.

Головними нашими завданнями, як депутатів були і залишаються – донесення проблем жителів міста Заліщики та району  до міської та відповідно районної влади з метою їх подальшого вирішення, участь у формуванні та  розподілі районного бюджету, контроль за раціональним використанням бюджетних коштів, розвиток інфраструктури міста та сіл району, покращення сполучення між населеними пунктами. А головним завданням депутатів в радах вважаю: злагодженість дій членів фракції, донесення думки кожного депутата та розробка спільних позицій з ініційованих питань, а також, максимально результативну роботу.

Всі ми,  депутати ВО «Батьківщина» у районній та міській раді будемо й надалі відстоювати інтереси жителів, доносити до влади їхні проблеми і потреби.

Запитання та звернення до депутатів  від партії ВО «Батьківщина» жителі Заліщицького району можуть подавати та надсилати через громадську приймальну Заліщицької районної організації  ВО «Батьківщина»,  яка знаходиться в м. Заліщики, по вул.Й.Сліпого та звертатися  за тел.0673507123

З повагою,

Михайло Бабінець, голова Заліщицької районної партійної організації ВО «Батьківщина», депутат Заліщицької міської ради від фракції ВО «Батьківщина»