Василь Деревляний: “Я особисто слідкую за тим, щоб звернення щодо блокади з окупантом не піддалося неплановій редакції”

Заява депутатів Тернопільської обласної ради «Про засудження силового розгону 13 березня 2017 року редуту №3 імені добровольців 16 батальйону 58 мотопіхотної бригади блокади торгівлі з окупованими територіями» доповнюється пропозиціями, які вчора були підтримані в сесійній залі.

Про це повідомив перший заступник голови Тернопільської обласної ради, представник партії ВО “Батьківщина” Василь Деревляний.

“Сьогодні ми переглядаємо відеотрансляцію вчорашньої сесії і доповнює заяву тими пропозиціями, які підтримали депутати та присутні в сесійному залі. Я особисто слідкую за тим, щоб наше звернення не піддалося непланованій редакції і потрапило до керівництва держави в тому вигляді, про який вчора ми домовилися на позачерговій сесії”, – розповів Василь Деревляний.

За його словами, завтра зранку всі представники фракцій Тернопільської обласної ради зберуться, щоб затвердити остаточний текст звернення і відправити його адресантам – Президентові, Главі Уряду та Голові Верховної Ради України.

Нагадаємо, вчора Тернопільська облрада підтримала торгівельну блокаду з окупантом, закликала керівництво держави розслідувати інцидент, закрити кримінальні справи проти учасників блокади, а також звільнити з посад міністра внутрішніх справ Арсена Аракова та його заступника В’ячеслава Аброськіна.

Присутні на сесії одноголосно проголосували за звернення, проект підтримали всі 47 зареєстрованих депутатів.

Також депутати закликали не перешкоджати волонтерам доставляти вантажі на передову та забезпечити звільнення українських військовополонених.