Звіт фракції ВО «Батьківщина» в Підволочиській районній раді

Фракція «Батьківщина» в Підволочиській районній раді складається з 8 чоловік (загальна кількість депутатів ради-34). Це друга по кількості депутатів фракція, яких ви обрали від своїх виборчих округів.

За час цього скликання ми провели 140 зустрічей з вами – нашими виборцями, провели 67 прийомів громадян.

Підволочиська РО ВО «Батьківщина» та молодіжна громадська організація  «Батьківщина молода» провели велику кількість акцій, а саме: Свято Водохреща, День Героїв, День Злуки, День Державного Прапора, День Матері, збір іграшок для дитячих садочків і тому подібне, що дозволяло підносити дух патріотизму та цілеспрямованості для усіх жителів Підволочищини.

За ініціативи фракції ВО «Батьківщина» в районній раді було піднято питання щодо виділення земель воїнам АТО, недопущення нещадних тарифів на комунальні послуги, недопущення закриття шкіл та відділень лікарень, надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих воїнів АТО, а також воїнам АТО, вирішення суспільно-політичної та суспільно-економічної ситуації в районі, забезпечення добробуту жителів району, відновлення маршрутів рейсових автобусів, капітального ремонту пам’ятників, харчування учнів шкіл, бюджету та використання бюджетних коштів, відновлення роботи дитячо-оздоровчого табору «Веселка», занижених цін на с/г продукцію та підвищення оплати за орендовані паї, визнання РФ країною агресором.

Як керівник фракції «Батьківщина» в Підволочиській районній раді я, Микола Скуйбіда піднімаю волонтерський рух на теренах нашого містечка, а також району, очолюю депутатську волонтерську групу та являюся членом правління районної спілки АТО. Неодноразово перебував на лінії фронту та забезпечував наших патріотів воєнною амуніцією, продуктами харчування, засобами особистої гігієни та найбільш необхідним, підтримував українських патріотів, доносив слова вдячності, любові та відданості, від матерів, сестер та дочок своєї Батьківщини, адже це є невід’ємна любов, до нашого краю, шана батькам та усім, хто дійсно живе нашою державою.

Партійна організація «Батьківщина» стоїть на захисті своєї Вітчизни.

Ми вдячні Вам, дорогі жителі Підволочиського району за підтримку і довіру!

З повагою, голова

депутатська фракції партії ВО «Батьківщина»

в Підволочиській районній раді

М.М.Скуйбіда