Тернопільська обласна рада проголосувала за підтримку блокади окупованих територій Донбасу, незважаючи на “замінування”

Інформація про замінування з’явилася якраз, коли депутати розглядали питання №502 “Про звернення депутатів Тернопільської облради до керівництва держави про підтримку блокади торгівлі з окупантами-терористами і Російською Федерацією …”.

Не дивлячись на інформацію про “замінування”, перший заступник голови обласної ради, “батьківщинець” Василь Деревляний, без обговорення вцілому, виніс на голосування проект № 502.

Депутати відмовилися виходити з сесійної зали і проголосували за те, щоб працювати далі, а також підтримали вищезгадане звернення.

Відповідне рішення підтримали 33 депутати з 48. 12 депутатів не голосували, 3 – утрималися.

Про це написав на своїй сторінці голова Тернопільського “Автомайдану” Ігор Василів.

“Деревляний молодець, взяв ініціативу і поставив на голосування, тут респект. А так би довго шукали “бімбу”, а за той час домовлялись)” – прокоментував публікацію Ігора Василіва радник голови Тернопільської ОДА, відомий тернопільський активіст, поранений герой Майдану та голова Гаї-Шевченківської сільської ради Богдан Брич.

Можна побачити і наступні коментарі під постом Ігора Василіва: “БПП та ляшківці утримались в повному складі. Це все, що протрібно про них знати на наступних виборах. Необхідно і достатньо!”.

politerno.com.ua