Цінний подарунок від партійців “Батьківщини” отримали дошкільники на Чортківщині

2Новенькі, яскраві та зручні дитячі столики, стільці та стінку подарували представники партії ВО “Батьківщина”  маленьким вихованцям дошкільного навчального закладу “Веселка”, що у с. Косів Чортківського району.

Передати подарунок до дитячого садку завітали голова районної ради, керівник Чортківської районної організації ВО “Батьківщина” Віктор Шепета, депутат районної ради від партії «Батьківщина» Надія  Задорожна та Косівський сільський голова Андрій Бідочко. Дитячих меблів придбано на загальну суму – 26 тис. грн.

“Сподіваємося, це дозволить дошкільникам здобувати знання в комфортних умовах і що не менш важливо – зберегти правильну поставу, а отже й добре здоров’я”, – зауважив Віктор Шепета.

3Саме від того, як діти сидять за партою, за столом чи на лавочці залежить їхня постава, ота краса, до якої всі дуже прагнуть. Тому вихователі так часто нагадують, щоб діти сиділи рівно, правильно, тримали спину, вирівняли плечі, підняли голівку, бо краса і здоров’я тісно поєднані між собою.

Завідувач дошкільного навчального закладу радо прийняла подарунки партійців.