Чортківські партійці запрошують краян до захисту сільськогосподарської землі (оновлено)

Чортків 2Чортківська районна партійна організація Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина”продовжує масштабний збір підписів громадян проти продажу в Україні землі сільськогосподарського призначення.

Починаючи з 1 червня цього року по вул. Шевченка (біля колишнього кінотеатру «Мир») в місті Чорткові усі охочі мають змогу виявити свою громадянську позицію. Щодня в наметі “Батьківщини” партійці збирають підписи громадян під відповідною петицією.

Чортків 5За словами голови Чортківської районної парторганізації Віктора Шепети, який також є головою Чортківської районної ради, 27 квітня 2017 р. на сесії  районної ради депутатами було прийняте рішення № 249 «Про необхідність проведення Всеукраїнського референдуму з питання заборони продажу земель сільськогосподарського призначення в Україні». Дане рішення направлено у Верховну Раду України для врахування під час підготовки та розгляду законопроектів про відчуження земель.