10-ть районних та 6-ть міських рад на Тернопільщині виступила на підтримку референдуму щодо заборони продажу с\г землі

На Тернопільщині рішення про необхідність проведення Всеукраїнського референдуму з питань заборони продажу земель сільськогосподарського призначення вже прийняли:
Гусятинська, Зборівська, Збаразька, Лановецька, Підволочиська, Теребовлянська, Борщівська, Козівська, Чортківська, Монастириська районні ради, а також Кременецька, Борщівська, Збаразька, Зборівська, Тернопільська, Бережанська міські ради.
Окрім того підтримали рішення – Погрібецька, Пліснянська, Ренівська, Бзовицька сільські ради Зборівського району та Заводська, Заліссянська сільські ради Чортківського району. Депутати в об’єднаних територіальних громадах підтримали рішення а саме: Коцюбинецька ОТГ Гусятинського району та Скалатська міська ОТГ Підволочиського району.
За словами голови Тернопільської обласної парторганізації “Батьківщина” Василя Деревляного, дане рішення допоможе привернути увагу суспільства і владної верхівки, щоб не дозволити “розбазарити” українські землі.
Нагадаємо, що фракція “Батьківщина” в Тернопільській обласній раді виступила співініціатором рішення про необхідність проведення Всеукраїнського референдуму з питань заборони продажу земель сільськогосподарського призначення. Дане рішення було прийняте обласною радою ще в квітні місяці цього року.
img216