Партійці в Тернополі відзначили 26-ту річницю Незалежності України

Сьогодні, 24 серпня, представники Тернопільської обласної, міської та районної організацій ВО «Батьківщина» взяли участь у відзначенні 26-ї річниці Незалежності України.

В ході святкування партійці поклали квіти біля меморіальної дошки В’ячеславу Чорноволу та пам’ятників Тарасу Шевченку і Степану Бандері.

Біля пам’ятника Тараса Шевченка виступив заступник голови Тернопільської районної організації ВО «Батьківщина» Василь Івасечко, який привітав присутніх зі святом та зазначив наступне:

«Незалежність у 1991-му році далася нам завдяки наполегливості та єдності і саме цього нам зараз не вистачає».

Також присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв, які боролися за свободу і незалежність нашої держави та не дожили до сьогоднішнього дня.

Біля пам’ятника Степана Бандери учасники святкування, разом з отцем доктором Володимиром Гриндою, помолилися за світлу пам’ять загиблих Героїв України та щасливу долю нашої держави.

«Кожен з нас будівничий нашої держави. Такі великі сини українського народу, як Андрей Шептицький, Степан Бандера, Роман Шухевич та інші заклали фундамент нашої держави, а ми сьогодні повинні на цьому фундаменті зводити міцні стіни та розбудовувати нашу державу» – зазначив під час свого виступу отець доктор Володимир Гринда.

На завершення присутні виконали Державний Гімн України.

IMG_1223 IMG_1224 IMG_1225 IMG_1226