Делегація Тернопільської «Батьківщини» взяла участь у 14 з’їзді партії

15 листопада 2017 року відбувся 7 етап 14 з’їзду партії ВО «Батьківщина», де підбивалися підсумки виборів в ОТГ, які відбулися 29 жовтня і на яких партія здобула беззаперечне лідерство.

Як заявила у своєму виступі лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко, кожен третій українець підтримує партію «Батьківщина» та покладає на неї надії на краще життя.

Як відомо, «Батьківщина» здобула перемогу на місцевих виборах у 201 об’єднаній територіальній громаді, які відбулись 29 жовтня. Про це свідчать дані Центральної виборчої комісії, оприлюднені на її офіційному сайті.

Так, від політичної сили Юлії Тимошенко обрано понад 900 депутатів рад ОТГ. Це становить 20,58% від усіх обраних депутатів і 28,1% від депутатів, висунутих політичними партіями.

За результатами виборів були нагороджені депутати ОТГ, які отримали високі результати. Зокрема, грамотами за перемогу на виборах в об’єднаних територіальних громадах України 29 жовтня 2017 року, нагороджені:

Вальчишин Ольга Андріївна – обрана депутатом Хоростківської міської об’єднаної територіальної громади з результатом 145 голосів, що дорівнює 45,31%, член партії «Батьківщина» з 2005 року. Зайняла з-поміж 26-ти округів перше місце серед одинадцяти політичних партій, які брали участь у виборах до ОТГ. Завідуюча Увислівською дільницею ветеринарної медицини. Депутат Увислівської сільської ради у 2015-2017 роках. Голова ради школи с.Увисла, член громадської організації«Добробуд».

Яворницька Любов Володимирівна – обрана депутатом Хоростківської міської об’єднаної територіальної громади з результатом 119 голосів, що дорівнює 42,05%, член партії «Батьківщина» з 2006 року. Медсестра амбулаторії загальної практики сімейної медицини с.Увисла. Депутат Гусятинської районної ради у 2010-2015 роках, член виконкому Увислівської сільської ради, член громадської організації «Добробуд».

З’їзд «Батьківщини» одностайно ухвалив рішення про участь місцевих організацій політичної партії у виборах в ОТГ, які відбудуться 24 грудня 2017 року.