На теренах Тернопільської області чергова провокація проти Юлії Тимошенко

Поблизу смт. Залізці Зборівського району розміщений білборд провокаційного змісту про лідера ВО “Батьківщина” Юлію Тимошенко.  Керівник Тернопільської обласної організації партії заявив, що такі білблрди будуть ліквідовані і закликав політичних опонентів працювати чесно та порядно.

“Як голова Тернопільської обласної організації партії ВО “Батьківщина” заявляю, що цю провокацію здійснили прислужники влади. Встановлено фірму та її власника, що володіють цим білбордом. Нам відомі неодноразові замовлення в місцевих ЗМІ фейкових статей проти Юлії Тимошенко.  Звертаємось до всіх політичних сил діяти так, як партія “Батьківщина”, – жодного чорного піару. Попереджаємо всіх власників білбордів на терені області про недопустимість розміщення провокативної інформації проти партії “Батьківщина” та її лідера Юлії Тимошенко. В разі виявлення таких білбордів члени партії та прихильники на місцях будуть зрізати такі білборди. Буква закону понад усе. P.S. На цю годину проходить зачистка білборду”, – зазначив Василь Делевляний.