Члени бюро Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»

0000nezalegnosti 835 Деревляний Василь Тимофійович

23 серпня 1962 року народження, громадянин України. Освіта вища, спеціальність – правознавство. З 1992 по 2002 рік заступник голови ТОО УКРП. З 1998 по 2002 рік – депутат Тернопільської районної ради. У 1999 р. був обраний керівником депутатської групи “НАЦІОНАЛЬНИЙ ФРОНТ”. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2001 року. З 2002 по 2006 рік – депутат Тернопільської обласної ради, керівник фракції “Батьківщина”, член президії обласної ради. У 2006 р. та 2007 р. обраний народним депутатом України за виборчим списком Блоку Юлії Тимошенко. Член комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності. Голова Тернопільської обласної організації партії “ВО ”Батьківщина”.

2012 року під час виборів до Верховної Ради України обраний народним депутатом України за списками партії ВО «Батьківщина». Член Політради партії ВО «Батьківщина». У 2015 році обраний депутатом Тернопільської обласної ради. Перший заступник голови Тернопільської обласної ради.

3Кухарський Теодозій Васильович

5 серпня 1962 року народження, громадянин України. Освіта вища, спеціальність – інженер лісового господарства. Автор 11 наукових праць в галузі екології, лісівництва та захисного лісорозведення. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2005 року. В 2006 році обраний депутатом Тернопільської обласної ради, з липня 2006 року голова постійної депутатської комісії Тернопільської обласної ради з питань екологічної політики, природокористування та сталого розвитку. 2006-2009 роки заступник голови – керуючий справами виконавчого апарату Тернопільської обласної ради. Перший заступник голови Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина”.

Дурай Микола Вікторович

11 листопада 1985 року народження, громадянин України. Освіта вища, спеціальність – правознавство.  Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2007 року. Заступник голови Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина”.

Пінь М.М.Пінь Михайло Миколайович

16 листопада 1960 року народження, громадянин України. Освіта вища, спеціальність – вчитель. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2002 року, голова Зборівської районної партійної організації. Депутат Тернопільської обласної ради п’ятого скликання, член постійної депутатської комісії Тернопільської обласної ради з питань бюджету. Депутат Зборівської районної ради, голова Зборівської РО ВО “Батьківщитна”. Член бюро Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина”. У 2015 році обраний депутатом Тернопільської обласної ради.

Криницька Олена Степанівна

27 січня 1986 року народження, громадянин України. Освіта вища, спеціальність – фінанси та менеджмент. Закінчила курси журналістики.  Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2007 року. Прес-секретар Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина”.

Верней Віктор Степанович

9 травня 1974 року народження, громадянин України. Освіта вища, спеціальність – економіст.  Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2002 року. Заступник голови Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина”.

Сліпченко Микола Вікторович

18 грудня 1977 року народження, громадянин України. Освіта вища, спеціальність – економіст.  Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2016 року. Голова Тернопільської міської організації Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина”. Директор ТОВ “Дентал депо”.

Скуйбіда Микола Михайлович

23 лютого 1960 року народження, громадянин України. Освіта вища, спеціальність – .  Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2007 року. Голова Підволочиської районної організації Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина”. Депутат Підволочиської районної ради.

Лісовський Володимир Романович

8 червня 1964 року народження, громадянин України. Освіта вища, спеціальність – лікувальна справа.  Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2005 року. Депутат Тернопільської обласної ради. Завідувач хірургічним відділенням Тернопільського районного територіального медичного об’єднання.

Дудра Микола Миколайович

16 вересня 1972 року народження, громадянин України. Освіта вища, спеціальність –    .  Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з     року. Голова Монастириської районної організації Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина”. Депутат Монастириської міської ради об’єднаної територіальної громади. Фізична особа – підприємець.

Домбик Валерій Станіславович

4 вересня 1961 року народження, громадянин України. Освіта вища, спеціальність –    .  Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з     року. Голова Збаразької районної організації Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина”. Депутат Збаразької міської ради. Директор комунального некомерційного підприємства “Збаразький центр первинної медико-санітарної допомоги” Збаразької районної ради.

Шепета Віктор Михайлович

25 лютого 1984 року народження, українець, громадянин України. Освіта вища, спеціальність – менеджер організацій. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2003 року. Голова Чортківської районної організації Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина”. Депутат Тернопільської обласної ради п’ятого скликання. Член бюро Тернопільської обласної організації партії “ВО ”Батьківщина”. З травня по вересень 2014 року  – голова Чортківської районної державної адміністрації. Керівник фракції ВО “Батьківщина” В Чортківській районній раді. У 2015 році обраний депутатом Чортківської районної ради. Голова Чортківської районної ради.