• 13 Квітня, 2021

БЮТ і «Наша Україна» покинули сесійну залу Верховної Ради через ігнорування вимог опозиції.

«Наші дві демократичні сили вирішили, що до того моменту, поки не звернуть уваги на наші вимоги, ми залишаємо цей зал в парламенті, тому що сьогодні освячувати те, що відбувається в цьому залі, чесні політики просто не мають права», – сказала з парламентської трибуни лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

Лідер опозиції повідомила, що антикризова коаліція не погодилася виконувати вимоги опозиції. «Це була розмова сліпих з глухими, тому що голова Верховної Ради разом з лідерами антикризової коаліції чітко задекларували, що їх ці питання просто не цікавлять», – сказала Юлія Тимошенко за підсумками погоджувальної ради керівників депутатських груп і фракцій.

«Сьогодні Верховну Раду на чолі з головою парламенту перетворили в «станок по штампуванню рішень, які народжуються сьогодні в клані Януковича», – заявила Юлія Тимошенко.

Лідер БЮТ повідомила, що на цьому тижні антикризова коаліція і уряд планують «кинути кістку у вигляді підвищенні заробітних плат і пенсій на 2 гривні, яке абсолютно не вирішить питання для країни».

Також Юлія Тимошенко прогнозує ухвалення антикризовою коаліцією «беззмістовного» закону щодо тарифів на житлово-комунальні послуги.

Юлія Тимошенко також висловила обурення намірам правлячої коаліції позбавити Президента частини його повноважень через внесення змін до Конституції.

«Крім узурпації влади і ломки усього суспільства через коліно, ця антикризова коаліція нічого більше не бачить», – підсумувала лідер БЮТ.

Попередня

Заява фракцій \”Блок Юлії Тимошенко\” та \”Наша Україна\” про систему невідкладних заходів по розв\’язанню політичної та соціально-економічної кризи в Україні

Наступна

Наша політична сила буде робити все можливе для виконання своєї виборчої програми