• 11 Квітня, 2021

Президент НТКУ Докаленко зняв з ефіру програму «Територія безпеки», у якій звучала критика на адресу уряду Януковича

27 квітня в ефірі УТ-1 повинна була вийти програма «Територія безпеки» за участю народного депутата України V скликання від фракції БЮТ Наталії Королевської.

Відповідаючи на питання ведучого, Наталія Королевська виступила з аргументованою критикою діяльності уряду Віктора Януковича, повідомляє прес-служба народного депутата. Зокрема, Королевська акцентувала увагу телеглядачів на соціалістичних підходах при розпродажі «засіків Батьківщини» із службового входу до Фонду держмайна, на іграх уряду із зростанням ВВП, внаслідок чого багаті стають ще багатшими, на недостатній інформованості суспільства в питаннях НАТО і про відсутність на Луганщині власних ФПГ, внаслідок чого Луганська область стала падчеркою у великій донецькій сім\’ї.

Проте в ефір програма так і не вийшла. Як пояснює творчий колектив «Території безпеки», програма була знята з ефіру за особистим розпорядженням президента НТКУ Віталія Докаленка. Аргументи пана Докаленка не змінилися з часів зняття програми «Мазл Тов» за участю Віктора Ющенка і програми «Толока» за участю лідерів опозиції: «незадоволений змістом програми».

Попередня

Сьогодні є абсолютно очевидним факт, що дострокові вибори відбудуться, – Юлія Тимошенко

Наступна

Юлія Тимошенко пов’язує плани уряду збільшити зарплати і пенсії з підготовкою правлячої коаліції до дострокових виборів