• 29 Вересня, 2021

Дорогі краяни!

28 червня – визначний день в історії нашої держави. Ми відзначаємо велике свято – День Конституції України.

Основний закон України – взірець демократичності та символ утвердження прав і свобод громадян суверенної країни. День прийняття Конституції став знаковою подією для України й  ознаменував новий етап історичного поступу. Це, безперечно, був акт вияву вищої волі народу жити в демократичній, суверенній, соборній, правовій державі.

Свобода в умовах демократії не означає вседозволеності, а передбачає регламентацію суспільного життя відповідно до прийнятих законів, рівність усіх перед законом. Такий порядок існує в усіх демократичних країнах. І якщо ми зможемо цього домогтися у своєму домі, ми збудуємо соціально урівноважене, правове суспільство.

Нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожного громадянина нашої держави.

Давайте разом працювати на благо області, на розвиток нашої держави!

Зі святом Вас, дорогі краяни!

Голова Тернопільської обласної ради                                           Михайло Миколенко

Попередня

На Тернопільщині БЮТ перемагає не лише на виборах, а й на футбольному полі

Наступна