• 9 Травня, 2021

Голова Тернопільської обласної ради Михайло Миколенко зустрівся з працівниками та дирекцією Тернопільського обласного товариства „Червоний хрест”

Михайло Миколенко вивчав ситуацію, яка склалася в цьому товаристві, оглянув приміщення та поспілкувався з керівництвом „Червоного хреста”. Як зазначила директор товариства Олександра Бригадир: „Зараз в „Червоному хресті” в Тернополі працює близько 90 працівників, які обслуговують понад 700 потребуючих осіб. У Тернопільській області ця цифра становить в межах 12 тис. чоловік. За ними доглядають медсестри. Така організація як „Червоний хрест” повинна бути і нормально жити, оскільки це остання надія бідних, знедолених та потребуючих людей”.

Опісля голова обласної ради зустрівся з місцевою пресою і запевнив працівників „Червоного хреста”, що питання приміщення обласна рада вирішить і наступним кроком буде зустріч обласного керівництва з міською радою.

Попередня

Юліна Конституція. Репортаж \”Главреда\”

Наступна

Привітання Юлії Тимошенко з нагоди Дня Святої Рівноапостольної Княгині Ольги