• 18 Травня, 2021

Бжезинський: Широка коаліція породить депресію в народу

Член правління вашингтонського Центру стратегічних та міжнародних досліджень Збігнєв Бжезинський під час своєї доповіді на конференції “Україна на шляху до зрілої державності”, яка відбувалася в американській столиці, прокоментував ситуацію в Україні після дострокових виборів.

Бжезинський зауважив, що на плечах політичних лідерів України лежить сьогодні історична відповідальність за націю. За словами Збігнєва Бжезинського, широка коаліція, про яку дискутують в Україні, є недопустимою, оскільки це, породжує політичний цинізм, депресію серед громадян. Це знову розділить еліту і народ, створить нестабільність у державі. Люди побачать, що члени політичної еліти укладають якісь таємні угоди, і ніхто не знає хто відповідальний за ситуацію у державі, і хто ухвалює рішення, вважає експерт.

Бжезинський також приділив особливу увагу Юлії Тимошенко. За його словами, вона зуміла вкотре продемонструвала, що є справжнім політичним лідером. Аналітик назвав Юлію Тимошенко зіркою, що сходить на політичному небосхилі України, але успіх якої залежить від того, наскільки далекозору, зважену та відповідальну політику вона буде проводити.

Попередня

Юлія Тимошенко: “Для когось нереально, а для мене – звичайна робота”. Інтерв’ю “Аргументам и фактам в Украине”

Наступна

Прес-реліз