• 14 Квітня, 2021

Депутат Тернопільської обласної ради від БЮТ Іван Крисак призначений в.о. начальника Головного Управління земельних ресурсів Тернопільської області

Аби зачитати наказ про призначення та привітати нового керівника Управління земельними ресурсами до Тернополя завітав заступник Голови Державного комітету України із земельних ресурсів Віктор Петрук.

На урочистій нараді, 18 червня, пан Петрук представив нового начальна колективу Управління земресурсів області та побажав розуміння та плідної співпраці. В свою чергу Іван Крисак пообіцяв своїм новим підлеглим, що відносини в управлінні будуть базуватися на порядності, чесності та справедливості, а в результаті робота принесе позитивний результат.

Варто зазначити, що Іван Богданович Крисак є депутатом Тернопільської обласної ради від партії «Батьківщина», а також головою постійної комісії з питань інвестицій, промислової політики, зовнішньоекономічної діяльності, малого і середнього бізнесу та регуляторної політики, членом президії Тернопільської обласної ради.

Крисак Іван Богданович нородився у 1958 році у с. Словятин Бережанського району. Здобув вищу освіту у Полтавському інженерно-будівельному інституті. Працював за спеціальністю – інженером по технічному нагляді за будівництвом радгоспу «Ангелівка» у селі Ангелівка Тернопільського району. Згодом став головою Кооперативу «Ремонтник». З 1996 року – директор ТОВ «Воскресіння» у селі Ангелівка. На державній службі працював помічником-консультантом народного депутата України, радником Голови Державного комітету України із земельних ресурсів.

Одружений, батько трьох дітей.

Попередня

За наклепи та неправдиву інформацію проти народного депутата України від БЮТ Василя Деревляного, яку розповсюджував у ЗМІ Тернопілля Григорій Омельченко, суд зобов’язав Омельченка публічно вибачитися

Наступна

УГОДА