• 18 Травня, 2021

Прокуратура Тернопільської області зафіксувала факт самовільного видобування надр Щепановським, проте притягувати його до відповідальності не бажає

Як повідомляється у відповіді на депутатське звернення керівника депутатської фракції «Батьківщина» в Тернопільській обласній раді Ігоря Романківа, прокуратура Тернопільської області встановила, що братом заступника Міністра регіонального будівництва З.Щепановського (колишній директор ТФ «Будівельник») директором теперішнім директором ТФ «Будівельник» В.Щепановським самовільно видобувався пісок на території Баворівської сільської ради Тернопільського району.

Проте, прокуратура Тернопільської області відмовилась від притягнення В.Щепановського до встановленої чинним законодавством відповідальності.

Наразі прокуратура пропонує В.Щепановському сплатити штраф в розмірі 502 гривні, хоча одна машина піску вартує значно дорожче.

Мабуть таким чином активіст партії \”Єдиний Центр\” планує отримувати довіру громади.

Попередня

БЮТ закликає громадян перерахувати благодійний внесок постраждалим від природного лиха співвітчизникам

Наступна

Постраждалим, внаслідок стихії, жителям Монастириська прийшли на допомогу представники БЮТ