• 29 Вересня, 2021

Постраждалим, внаслідок стихії, жителям Монастириська прийшли на допомогу представники БЮТ

Продукти харчування, солодощі, консерви та воду у четвер, 30 липня привезли до сіл Монастириського району з Дніпропетровська. для роздачі потерпілим громадянам.

Представники Дніпропетровської обласної організації «Батьківщина» на прохання Тернопільської зібрали допомогу для людей, яких затопило водою. Вантажним автомобілем «МАЗ» продукти (3 240 банок м\’ясних консервів, 8 352 банок рибних консервів, 5 400 банок згущеного молока, 1 920 банок кабачкової ікри та 14480 упаковок кондитерських виробів) та 20 тон питної негазованої води доставили до чотирьох сіл Монастириського району – Устя-Зелене, Лука, Коропець і Вістря.

За словами голови Монастириської районної ради Василя Данилюка, це перша благодійна допомога, яку отримали люди від політичної організації чи будь-якої іншої організації, недержавної структури.

Ситуація в цих селах справді надзвичайно важка. Є люди, які до сьогодні змушені добиратися до власних осель перепливаючи калюжі глибиною півтора-два метри від землі.

—    Вода в селах не придатна для вживання і не рекомендована для миття, лише у одному з чотирьох сіл вже є світло та газ, — прокоментував голова Монастириської районної організації «Батьківщина» Василь Ференц. — Саме тому допомога продуктами, теплими речами та водою є вкрай необхідна вже сьогодні.

Як відомо, зараз Тернопільські бютівці збирають продукти харчування у всіх осередках цієї політичної сили по Тернопільській області.

—    Скоро вже буде зібрано нову партію продуктів та води постраждалим, її ми повеземо з Чортківського району. — розповів депутат Тернопільської обласної ради від БЮТ, заступник ТОО ВО «Батьківщина» Володимир Бойко. — На даний час шукаємо всі можливі джерела для ще більшої  допомоги нашим краянам.

Попередня

Прокуратура Тернопільської області зафіксувала факт самовільного видобування надр Щепановським, проте притягувати його до відповідальності не бажає

Наступна

Сьогодні Юрій Чижмарь «забрехався» у Верховній Раді