• 14 Квітня, 2021

Молоді БЮТівці Тернопільщини не залишаються осторонь, а допомагають краянам по ліквідації наслідків повені

11 сернпя представники Тернопільської обласної молодіжної громадської організації “Батьківщина молода” взяли участь у відновлювальних роботах у постраждалих районах Тернопільської області.

За словами голови Тернопільської міської молодіжної громадської організації “Батьківщина молода” Юрія Намісняка: “Потрібно створювати  волонтерські групи молодих людей, які будуть допомагати постраждалим сім’ям у відновленні їх помешкань, і ми, як провідна молодіжна організація на теренах нашої області, подаємо  приклад іншим організаціям та просто молодим людям, для того, щоб вони також приїжджали сюди і надавали допомогу людям, які її потребують”.

Намісняк Юрій, Процик Ігор, Андрій Цибульський, Руслан Завацький та Надорожний Володимир, ці молоді хлопці протягом цілого дня надавали допомогу по ліквідації наслідків повені у селі  Коропець Монастирського району, яке є одним із найбільш постраждалих селищ Тернопільської області. Молоді БЮТівці власними руками допомагали  у відновленні будинку одній із коропецьких сімей, які в цьому селищі постраждали від повені чи не найбільше.

Як зазначив заступник голови Тернопільської обласної молодіжної громадської організації “Батьківщина молода” Ігор Процик: “Прибувши сюди, ми побачили, що масштаби повені і її наслідки є надзвичайно великими. І дуже важливим, на мою думку, крім того, що безпосередньо допомогти у відновленні жител мешканцям селища, потрібно  морально підтримати людей, дати їм зрозуміти, що вони не залишаться на одинці з цією бідою, що кожен мешканець нашої держави спільно із владою їх підтримує“.

Попередня

Тернопільська обласна молодіжна громадська організація ВМГО «Батьківщина молода» проводжала параолімпійців до Пекіну

Наступна

Кабмін перейнявся проблемою гуртожитків Текстерно