• 28 Липня, 2021

БЮТ та його прихильники не брали участі у так званих виборах на Тернопільщині, відтак і результатів у блоку нема

Блок Юлії Тимошенко вважає некоректною інтерпретацію «результатів» так званих виборів до Тернопільської обласної ради як нібито показник популярності політичної сили в регіоні. Про це уповноважена заявити прес-служба Блоку.

Та цифра, яка розповсюджується із посиланням на начебто дані паралельного підрахунку голосів, проведеного партією «Єдиний центр», рівно як і на дані однієї із двох територіальних виборчих комісій, не може розглядатися як рейтинг Блоку в області.

БЮТ не вів передвиборчої агітації. БЮТ не брав участі у так званих виборах і, що найголовніше, інформував своїх прихильників про незаконність цих виборів. Це все, по суті, означало заклик до симпатиків ігнорувати політичний фарс, який намагалися та намагаються видати за вибори. Саме так і вчинила переважна більшість виборців БЮТ – вони утрималися від участі у політичному балагані.

Враховуючи вищезазначене, прес-служба БЮТ сподівається на об’єктивність засобів масової інформації при висвітленні тернопільських подій. А зокрема на те, що при оприлюдненні т.зв. результатів виборів мас-медіа, оперуючи цифрою, яка так чи інакше пов’язана із БЮТ, зазначатимуть, що юридично та фактично наша політична сила та її симпатики участі у так званих виборах не брали.

Попередня

Заява Блоку Юлії Тимошенко

Наступна

Ухвала Київського окружного адміністративного суду заборонила офіційно встановлювати та публікувати результати виборів до Тернопільської обласної ради від 15 березня 2009 року