• 22 Вересня, 2021

Сьогодні, 8 травня народний депутат України від Блоку Юлії Тимошенко, голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Василь Тимофійович Деревляний проводив прийом громадян, жителів Тернопільської області.

З 23-ох наданих звернень було найбільше, що стосувалися неправомірного винесення рішень судами, щодо незаконного зволікання місцевою владою по приватизації земельних ділянок жителями населених пунктів, щодо незаконного будівництва та виселення з помешкань, самовільне захоплення земельних ділянок. Також люди просили сприяння в лікуванні близьких чи рідних, вирішення питань по допомозі одиноким пенсіонерам та сприяння у видавництві книги.
Деякі тернополяни пропонували власні пропозиції народному депутатові України,які стосувалися внесення змін до чинного Законодавства України, а зокрема до Житлово-комунального Кодексу та Пенсійного Законодавства.
Всі подані звернення будуть опрацьовані юристом Тернопільської обласної організації «Батьківщина» та подані у відповідні державні установи для подальшого вирішення проблемних питань, які турбували людей.
Василь Тимофійович особисто контролюватиме хід і долю кожної отриманої заяви.

Попередня

З Днем Матері!